Mai multe străzi dintr-un cartier al Timişoarei şi câteva localităţi din Timiş,...

Mai multe străzi dintr-un cartier al Timişoarei şi câteva localităţi din Timiş, temporar fără apă

0
DISTRIBUIȚI

Avariile au dus la întreruperea apei străzile Flacăra, Luncani, Gheorghe Ţiţeica, Calea Stan Vidrighin şi Ion Luca Bănățeanu, în zona cartierului Plopi, precum și în Săcălaz, Sânmihaiu Român și Urseni.


În Giarmata și Ianova presiunea va fi scăzută pentru lucrări de spălare a rețelei de distribuție. Alimentarea normală cu apă va fi reluată în toate cazurile la ora 15.

Reamintim şi celelalte anunţuri Aquatim de la începutul săptămânii:

Azi şi mâine, între orele 9-16 se va opri furnizarea apei în Giarmata, pe străzile Morii, Ardealul, Gării, Pobeda, Victoriei, Română, Industriilor și Principală pentru trecerea branșamentelor de pe conducta de oțel pe conducta de polietilenă. În timp ce în Cadar şi Tormac, presiunea e scăzută până la ora 15 pentru lucrări de spălare a reţelei de distribuţie. Din acelaşi motiv, apa mai e întreruptă în Ianova, până miercuri, între orele 9-15. Respectiv Făget, mâine, între orele 9-13, pe străzile Gheorghe Doja, Vasile Alecsandri, George Gârda, Cloșca, Ștefan cel Mare şi Calea Bichigiului. Miercuri, apa e întreruptă pe strada Aristide Demetriade, din Timişoara, între orele 9-17, pentru lucrări de conectare conducte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.