Mii de timişoreni fără căldură şi apă caldă sau fără apă deloc....

Mii de timişoreni fără căldură şi apă caldă sau fără apă deloc. Lucrările Colterm afectează şi două unităţi medicale

0
DISTRIBUIȚI

Noi lucrări Colterm în Timişoara, care afectează inclusiv instituţii medicale în prag de iarnă. Azi, Spitalul Victor Babeș și Institutul de Boli Cardiovasculare nu au căldură şi apă caldă până deseară.

„În vederea executării de lucrări aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană Etapa II”, suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde de consum și a încălzirii, în data de 23.11.2022, de la ora 08:00 până la ora 20:00, la următoarele puncte termice: PT 72, 73, 75, Spitalul Victor Babeș și la Institutul de Boli Cardiovasculare. Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Dorobanților, Lugojului, Simion Bărnuțiu, Telegrafului, Tibiscum, Viorelelor, George Bacovia, Alex. Miletici, Ovidiu, Eugen Pop, Cornel Lazăr, Intrarea Zoltan Kodaly, Valea Behelei, în total un număr de 104 branșamente. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și, totodată, vă informăm că nerespectarea orelor de începere și finalizare a lucrărilor cade direct în sarcina prestatorului”, se arată în anunţul Colterm.

Tot azi între orele 9–17, se întrerupe furnizarea apei calde de consum și a încălzirii, la PT 94, având în vedere notificarea transmisă de către E-Distribuție Banat privind necesitatea efectuării unor lucrări planificate în rețeaua de medie tensiune.


Sunt afectați consumatorii care locuiesc pe străzile: Cristalului, Intr. Vega, Oglinzilor, Bv. Sudului , Uranus, Mareș. C. Prezan, în total un număr de 27 de branșamente.

Altfel, Aquatim a anunţat că până la ora 15 se va executa o cuplare de conducte la intersecția străzilor Ștefan Procopiu și Calea Aradului. Apa e întreruptă pe străzile: Calea Aradului (între străzile Grigore Alexandrescu și Ștefan Procopiu), Ștefan Procopiu, Horia Hulubei, Tristan Tzara, Marcel Iancu, Jupiter, Eugen Coșeriu, precum și la firmele Selgros, Decathlon, Altex, Momax, Petrom, Lems, Enter Game Events, Apollini Company și la Facultatea de Agronomie.

De asemenea, apa e întreruptă până la aceeaşi oră pe străzile Victor Vâlcovici, Bulevardul 3 August 1919, Labirint, Socrate, Delfinului, Barbu Iscovescu, din Timişoara, și în Moșnița Nouă, Utvin, Bogda și Chișoda pentru remedierea unor avarii. Precum şi în Giarmata Vii şi Dragşina, dar pentru lucrări de spălare a reţelei de distribuţie în aceste cazuri, lucruri valabile până vineri inclusiv în intervalul orar 9-15. Tot mâine, în acelaşi interval orar şi din acelaşi motiv e întreruptă apa la Ciacova.

De asemenea, joi sunt lucrări de conectare conducte pe strada Popa Șapcă, în vederea alimentării noului Campus Universitar. Pe durata lucrărilor se va opri apa (între orele 8-16) pe străzile Popa Șapcă, Vasile Lucaciu, Aurel Popovici, Zurobara, Constantin Brâncuși, București, Martir Miroslav Todorov, Aleea Theodor Mihaly, Martir Sebastian Iordan și la Penitenciar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.