O bătrână cu dizabilități, jefuită de doi tineri pe care-i primise în...

O bătrână cu dizabilități, jefuită de doi tineri pe care-i primise în casă să o ajute. Cum au determinat-o să spună codul PIN de la card

0
DISTRIBUIȚI

O femeie de 75 de ani, cu dizabilități motorii, din Reșița a fost jefuită de doi tineri pe care i-a primit în casă. Aceasta a postat un anunț pe internet că are nevoie de o persoană care să-i acorde îngrijiri la domiciliu. În data de 20 octombrie, la domiciliul femeii s-ar fi prezentat cei doi tineri, cărora le-a permis accesul în locuință, lăsându-i să doarmă într-una dintre camere.

”Pe timpul nopții, profitând de starea de vulnerabilitate a victimei, pe care ar fi amenințat-o, cei doi ar fi sustras din locuința femeii peste 1.400 de lei, mai multe bijuterii din aur, 2 telefoane mobile, precum și cardul bancar al victimei, după ce ar fi obținut de la aceasta, prin amenințări, codul pin cu care ar fi scos de la un ATM, banii din cont, după comiterea faptelor cei doi dispărând într-o direcție necunoscută”, se arată în comunicatul Poliției Caraș Severin

În urma investigațiilor desfășurate în cauză, autorii au fost identificați în județul Mureș, – tânărul de 17 ani din județul Mureș, iar tânărul de 20 de ani, din județul Caraș-Severin.


Au fost aduși pentru audieri și reținuți fiind acuzați de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos, accesul ilegal la un sistem informatic, complicitate la efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și complicitate la accesul ilegal la un sistem informatic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.