O nouă zi, o nouă amenințare cu bombă la un liceu din...

O nouă zi, o nouă amenințare cu bombă la un liceu din Timișoara UPDATE 2 Tânărul care a sunat la 112, internat la neuropsihiatrie

0
DISTRIBUIȚI

Autoritățile au fost din nou puse pe jar, astăzi, după ce un apel la 112 anunța că la Liceul „Ana Aslan” s-ar afla o bombă.

„În jurul orei 12:39, polițiștii Secției 1 Urbane Timișoara au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că în incinta liceului situat pe bulevardul Revoluției din 1989 din municipiul Timișoara s-ar afla o bombă. Imediat, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție și echipa priotehnică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, jandarmi, pompierii și echipaje medicale pentru stabilirea situației de fapt, persoanele din incinta liceului fiind evacuate (peste 100 de persoane).


Polițiștii efectuează verificări pentru verificarea veridicității celor sesizate și pentru identificarea apelantului”, a transmis IPJ Timiș.

Ieri, un dispozitiv exploziv a fost anunțat la Liceul Teologic Romano-Catolic Gerhardinum, alertă care s-a dovedit a fi falsă. În ultimul an, același adolescent a sunat de mai multe ori la 112 pentru a anunța bombe în diverse unități de învățământ din Timișoara.

UPDATE „În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că este o alarmă falsă, iar apelantul este un tânăr în vârstă de 16 ani, acesta urmând să fie sancționat contravențional. Tânărul a sunat în repetate rânduri la 112 sesizând alerte cu bombă”, a transmis IPJ Timiș.

UPDATE 2 Tânărul în vârstă de 16 ani, care a sunat până acum de șase ori la 112 pentru a anunța dispozitive explozive în diverse locuri din oraș, a fost internat la Clinica de Neuropsihiatrie Infantilă, situată pe strada Corbului din Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.