O şoferiţă beată din Timişoara a lovit o maşină parcată şi şi-a...

O şoferiţă beată din Timişoara a lovit o maşină parcată şi şi-a continuat drumul. Cum a încercat să-i păcălească pe poliţiştii locali

0
DISTRIBUIȚI

O șoferiță beată din Timișoara a lovit ieri seară o mașină parcată și a demarat de la locul accidentului. Poliția Locală a interpelat-o după ce s-a oprit în cele din urmă iar aceasta a încercat să-i păcălească prin însuşirea unei identităţi false.

Polițiștii locali timișoreni din Serviciul Rutier au fost sesizați, în jurul orei 18.15, de un coleg aflat în timpul liber despre faptul că un autoturism ce se deplasa pe Strada Ana Ipătescu, dinspre Calea Șagului, a acroșat un alt autoturism, parcat regulamentar.

Polițiștii locali au urmărit autovehiculul în cauză, care a plecat de la locul accidentului fără a verifica daunele provocare mașinii parcate și se deplasa haotic pe stradă, punând în pericol ceilalți participanți la trafic.


Pe Aleea Actorilor mașina a oprit, iar polițiștii locali au trecut la legitimarea conducătorului auto, o femeie care a declarat verbal că are 37 de ani, dându-și un nume care nu era real.

Femeia emana un puternic miros de alcool, fiind incoerentă. La verificarea mai amănunțită i s-a stabilit identitatea reală, aceasta având 35 de ani și fiind din Timișoara. La fața locului a fost chemat și un echipaj al Biroului Rutier din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Timiș, care, la verificarea cu etilotestul, a stabilit că femeia avea o alcoolemie de 1,06‰ în aerul expirat, motiv pentru care a fost predată de polițiștii locali celor de la Biroul Rutier, pentru a fi transportată la Spitalul Județean în vederea recoltării de probe biologice și continuarea cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.