Opt rugbişti de la SCM Timişoara, selecţionaţi la loturile naţionale

Opt rugbişti de la SCM Timişoara, selecţionaţi la loturile naţionale

0
DISTRIBUIȚI
FOTO: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Opt componenţi ai formaţiei SCM USV Timişoara au fost chemaţi la loturile naţionale de seniori şi U20 în această perioadă. Patru dintre aceştia, Lucian Mureșan, Gabriel Rupanu, Alexandru Bucur și Mihai Lazăr fac parte din prima reprezentativă a „Stejarilor” pentru cele trei dueluri test programate în această lună.

Lucian Ionuț Mureșan se alătură grupului de pe Bega aflat deja la lot.


Duminică, cu Chile, într-o victorie scor 30-23, Gabriel Rupanu şi Alexandru Bucur s-au aflat în primul XV iar pe bancă a rămas Mihai Lazăr. România întâlnește Uruguay, duminică, 13 noiembrie, ora 13.30.

Altfel, Sebastian Vasilovici, David Trăușan, Iulian Macovei și Alin Conache sunt în lotul U20, cu care România joacă la turneul final al Campionatului European, programat în Portugalia. „Ghindele” au cedat cu 6-18 (6-6) în sfertul de finală cu Belgia, meci la care Macovei și Conache au fost titulari, cel din urmă marcând toate punctele României, din două lovituri de pedeapsă.

România U20 continuă competiția în grupa locurilor 5-8, unde astăzi, la 12.30, înfruntă Cehia.
Pentru SCM USV Timişoarea urmează un final de an cu lupte pentru trofee. Pe 26 noiembrie, la Baia Mare, se joacă CSM Știința – SCM USV Timișoara pentru un loc în finala naţională. Pe 4 decembrie, la București, va fi finala mare şi mică a competiţiei interne. Iar pe 11 decembrie, tot pe „Arcul de Triumf”, e programată finala Cupei României, Steaua – SCM USV Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.