Paznicul unei mine, amenințat de hoții de cărbune. Autospeciala Poliției a fost...

Paznicul unei mine, amenințat de hoții de cărbune. Autospeciala Poliției a fost atacată cu pietre

0
DISTRIBUIȚI

Paznicul unei mine a fost amenințat de doi bărbați care intenționau să sustragă cărbune. Autospeciala Poliției care a venit la fața locului a fost atacată cu pietre.

Potrivit Poliției Hunedoara, marți, în jurul orei 10:20, polițiștii din Petrila au fost sesizați de angajatul unei firme de pază cu privire la faptul că în timp ce se afla la fosta Preparaţie a Minei Petrila, doi bărbaţi necunoscuţi au intrat în baraca de la postul de pază, au sustras un registru și o lanternă şi l-au amenințat verbal pe paznic, întrucât nu au fost lăsați sa sustragă cărbune din perimetrul unităţii miniere.


Ulterior, bărbații au părăsit zona.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal şi efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de amenințare și furt.

Polițiștii care s-au deplasat la mină au fost atacați cu pietre de persoane necunoscute.

„În timp ce echipajul de poliție care a intervenit la eveniment se întorcea de la faţa locului (de la obiectivul încărcare cărbune al Minei Lonea, situat în fosta incintă a Preparației Petrila), pe singura cale de acces în zonă, respectiv pe drumul ce separa orașul Petrila de municipiul Petroșani, în zona cartierului «Bosnia» din Petroșani, persoane necunoscute au aruncat, dintr-o zonă cu vegetaţie, pietre asupra autospecialei de poliție, provocând avarii ușoare caroseriei”, a anunțat Poliția Hunedoara.

În acest caz, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere.

Miercuri şi în noaptea de miercuri spre joi, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Petrila, cu sprijinul Poliţiei Municipiului Petroşani au organizat două acţiuni în zona minei fostei Mine Petrila, în scopul identificării persoanelor care au comis infracţiunile reclamate şi a prevenirii unor infracţiuni de furt de cărbune din punctul de încărcare a vagoanelor ori a distrugerii instalaţiilor industriale.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.