Percheziții în patru județe, inclusiv în Timiș. Zece persoane arestate preventiv într-un...

Percheziții în patru județe, inclusiv în Timiș. Zece persoane arestate preventiv într-un dosar de trafic de droguri FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-474075263">

Zece persoane au fost arestate preventiv, iar alte două au fost plasate în arest la domiciliu pentru trafic de droguri, a decis vineri Tribunalul Iași.

Polițiștii BCCO și procurorii DIICOT Iași au făcut joi 18 percheziții domiciliare în județele Iași, Neamț, Galați și Timiș într-o cauză în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc, trafic de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Potrivit polițiștilor, mai multe persoane din orașul Târgu Frumos, județul Iași, ar fi vândut droguri și substanțe cu efecte psihoactive consumatorilor din județul Iași.

Procurorii DIICOT au dispus reținerea a 12 persoane, iar vineri judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Iași a dispus arestarea preventivă a 10 persoane și măsura arestului la domiciliu față de două persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.