Plin de biciclişti băuţi pe drumurile publice. Rezultatele ultimei razii a poliţiştilor

Plin de biciclişti băuţi pe drumurile publice. Rezultatele ultimei razii a poliţiştilor

0
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii din Timiş au efectuat ieri o razie în judeţ pentru care a vizat indisciplina bicicliştilor în traficul rutier. Nici şoferii nu au fost ocoliţi de sancţiuni, care au cuprins însă printre altele nu mai puţin de 12 amenzi pentru ciclişti depistaţi sub influenţa băuturilor alcoolice.

Acţiunea care a avut în vedere prevenirea și combaterea abaterilor săvârșite de către bicicliști a avut loc între intervalele orare 7 – 11 și 15 – 18.


Polițiștii Serviciului Rutier Timiș și cei ai Serviciului de Ordine Publică Timiș au legitimat 489 de persoane, au controlat 357 de autovehicule și au efectuat 45 de testări cu aparatul etilotest și două testări cu aparatul drugtest.

În urma verificărilor efectuate au fost aplicate 277 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 43.033 de lei. Dintre acestea, 270 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea normelor rutiere, conform O.U.G nr. 195/2002R și şapte sancțiuni contravenționale conform Legii nr. 61/1991, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

De asemenea, au fost sancționați 198 de bicicliști, 12 dintre aceștia aflându-se sub influența alcoolului. Polițiștii au reținut, în vederea suspendării, șase permise de conducere și au retras două certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.