Politehnica a înregimentat un fundaş grec şi un atacant germano-albanez înainte de...

Politehnica a înregimentat un fundaş grec şi un atacant germano-albanez înainte de derby-ul cu Ripensia

0
DISTRIBUIȚI
Foto: TH (via blick-aktuell.de)

Politehnica Timişoara a transferat încă doi străini în încercarea de a se redresa pe final de an în Liga 2. Fundaşul grec Angelos Karatasios, care a aparţinut şi de Olympiacos, şi atacantul germano-albanez Fatjon Celani, ultima dată în Luxemburg, au semnat cu alb-violeţii după ce au dat probe.

Celani (30 ani) s-a născut la Munchen, măsoară 1,82, şi vine pe poziţia cea mai suferindă a bănăţenilor în ultimii ani – cea de vârf de atac. La ultima echipă, Etzella Ettelbrück, din liga luxemburgheză, a marcat în sezonul trecut 10 goluri în 28 de jocuri. A mai jucat în ţara natală la SV Wacker Burghausen (3.B), FC Augsburg II, FC Unterföhring, VfR Mannheim, TuS Koblenz, TSG Neustrelitz, TSV Steinbach Haiger (Câştigător Cupa Hessen Reg.) şi FC Memmingen, pentru majoritatea în Regionalliga.

Karatasios (25 ani) s-a născut la Katerini, locaţie cunoscută turiştilor din România.


E un fundaş polivalent, masiv, 1,86 metri. A fost jucătorul cluburilor GAS Olympos Agiou Spyridona, AMS Vataniakos Katerinis, SFK Pierikos, GS Niki Volou, AO Tyrnavos 2005, AE Larisa (prima ligă), Olympiacos (fără a evolua însă efectiv în meciuri oficiale pentru titratul club din Grecia), APO Apollon Larisas şi GS Diagoras Rodou. La cea din urmă a evoluat până recent, având în stagiunea trecută a eşalonului secund grec 26 de apariţii şi un gol marcat. El a fost se pare deturnat de timişoreni de la Pandramaikos, tot din Grecia.

Ambii vin din postura de jucători liberi de contract.

Poli e pe 19 în „B”, cu doar opt puncte, şi va juca sâmbătă derby-ul local cu Ripensia, în deplasare, pe „Electrica”.

sursa imaginilor (jos): EL. Sports Agency / Instagram

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.