Pompierii în alertă. Incendiu într-o fabrică din vestul țării

Pompierii în alertă. Incendiu într-o fabrică din vestul țării

0
DISTRIBUIȚI

Intervenție de urgență a pompierilor în această după-amiază, la un incendiu izbucnit în hala de producție a unei fabrici din localitatea arădeană Sebiș.

„În această după-amiază, în jurul orei 16:15, pompierii militari ai Detașamentului Sebiș au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la hala de producție a unei fabrici de peleți din orașul Sebiș.


La sosirea echipajului de intervenție incendiul se manifesta la materialul lemnos depozitat în hală (aproximativ 1 metru cub) propagat la tavanul încăperii pe o suprafață de aproximativ 10 metri pătrați, cu posibilitate de extindere la întreaga construcție. Intervenția promptă a pompierilor arădeni a facut ca incediul să fie localizat și lichidat în limitele găsite, salvând astfel hala. De asemenea au fost salvați aproximativ 30 de metri cubi de material lemnos aflat în imediata proximitate a incendiului”, a transmis ISU Arad.

Din fericire nu s-au înregistrat victime. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind: jar/scântei provenite de la un utilaj care produce căldură pentru uscarea rumegușului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.