Președintele PSD Timiș: „PNL Timiș nu mai reprezintă nimic în PNL la...

Președintele PSD Timiș: „PNL Timiș nu mai reprezintă nimic în PNL la nivel național”. De ce organizează proteste în fața CJT

2
DISTRIBUIȚI

Alfred Simonis, liderul PSD Timiș, deplânge, fără a evita ironiile, faptul că filiala județeană a PNL nu reușește să se impună la nivel național în propriul partid.

„Am văzut cu mâhnire faptul că domnul Ghelbere, membru PNL Timiș, a fost demis din funcția de secretar general adjunct al guvernului. Dincolo de calitatea personajului, despre care n-am să comentez, faptul că PNL Timiș nu mai reprezintă nimic în PNL la nivel național este un semnal extrem de prost și pentru județul acesta. Ca om care-și dorește adversari puternici, ca om care înțelege că doar competiția poate naște progres, ca om care înțelege că în democrație nu poate exista un singur partid, sunt mâhnit de faptul că PNL Timiș nu reușește să impună măcar un om la BUcurești, sau măcar să mențină ceea ce a reușit acum un an.


Evident că trebuie să ne uităm și la personajele pe care pNL Timiș le propune atunci când vine vorba de funcții importante în guvern, și probabil și acesta este un motiv pentru ceea ce s-a întâmplat. (…) PNL Timiș are nevoie să conteze la nivel național, e nevoie să reușească să-și îndeplinească din obiective, pentru că nu-mi doresc un județ în care se desființează partidul rival. Poate dacă reușesc să facă una sau mai multe propuneri decente, și mă angajez să sprijin acest demers, vor reuși să aducă din Timiș pe cineva într-o poziție guvernamentală importantă”, a spus astăzi Simonis.

Social-democrații îi cer șefului consiliului județean să deblocheze șantierul șoselei dintre Giarmata și Timișoara.

„La lărgirea șoselei dinspre autostradă, de la Giarmata la Timișoara, prin Dumbrăvița, nu se mișcă nimic. De săptămâna viitoare vom organiza proteste în fața CJ Timiș, care să-l trezească la realitate pe Alin Nica, pentru demararea lucrărilor la acel șantier care stă de izbeliște de luni bune. Și de asemenea vom cere președintelui consililului județean să vină la serviciu să stea mai multe ore la birou, mai multe de o oră, cât stă astăzi, în zilele în care vine. Să încerce să preia din atribuțiile date domnului Vasile, domnului «Borsetă», celor doi vicepreședinți, să-și asume pentru încă doi ani, că atât mai are la conducerea acestei instituții extrem de importante, și să deblocheze în regim de urgență șantierul lărgirii acelei șosele. Vom cere aviz pentru proteste atât în fața Palatului Administrativ, cât și pe șantierul de care vorbeam”, a mai spus Alfred Simonis.

2 COMENTARII

  1. Simons asta e cel mai mare hot ce la avut si il are timisoara.A pus stapanire pe giroc cu fratesu si are nnn contracte cu statul.Astia sunt cei ce ne conduc….

  2. Cum sa mearga PNL Timis bine? Fostul primar al Timisoarei a „promovat”tot felul de beizadele incapabile pe la posturi de conducete la diferite institutii, cu salarii grase. ex. stpt, mediu, etc-
    Primari precum cel din Sandra, l-au „ademenit” cu fel de fel de fripturi si distractii, pentru care fostul sef al PNL din Timis a fost „obligat” sa le intoarca gestul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.