Primăria Timișoara anunță reluarea concursului pentru ocuparea funcției de manager al Filarmonicii...

Primăria Timișoara anunță reluarea concursului pentru ocuparea funcției de manager al Filarmonicii „Banatul”

2
DISTRIBUIȚI

Primăria Timișoara a anunțat că a lansat concursul public de proiecte de management pentru conducerea Filarmonicii „Banatul”.

„Căutăm un profesionist desăvârșit, care să implementeze programul cultural pentru 2023 și să pună instituția pe harta națională și internațională a filarmonicilor de prestigiu, în următorii 5 ani”, a transmis municipalitatea.

„Avem o șansă unică să transformăm Filarmonica Timișoarei în cea mai efervescentă filarmonică din România și căutăm acum persoana care să realizeze această ambiție și să aducă stabilitatea de care va avea nevoie instituția anul viitor.


De aceea, în primele zile din februarie, vom avea un director cu funcție deplină, care să contribuie la succesul Timișoara 2023, când toate reflectoarele Europei vor fi pe orașul nostru”, a declarat primarul Dominic Fritz.

Primăria Timișoara precizează că a câștigat definitiv procesul prin care a fost contestată evaluarea mandatului fostului director, mandat încheiat în 2021. Din cauza contestației în instanță inclusiv a concursului inițiat în 2021, acesta a fost anulat și va fi reluat acum.

„Filarmonica Banatul este una dintre instituțiile de vază ale orașului Timișoara, unde timișorenii și vizitatorii din toată Europa vor putea participa la un program bogat în anul Capitalei Culturale. Căutăm candidați profesioniști în domeniul managementului cultural, cu experiență extinsă în spate și cu ambiția de a face din 2023 un an de referință în dezvoltarea pe termen lung a filarmonicii”, mai spune comunicatul primăriei.

Dosarele de concurs se pot depune la sediul Primăriei Timișoara, bd. C. D. Loga nr. 1. Termenul limită este 29.12.2022, ora 16:00. Toate detaliile concursului sunt disponibile AICI.

Din august 2021, Filarmonica „Banatul” este condusă, interimar, de Ovidiu Andriș.

2 COMENTARII

 1. Chiar mai crede cineva ca Fritz face ceva pe bune?
  Concurs cu toate detaliile decise de actualul sef la filarmonica? Pus politic de Fritz si compania din USR?
  Stim deja castigatorul, actualul manager interimar. Cine altul, doar trebuie recuperata „investitia”.
  Sa traiasca corectitudine USR si Fritz. Deja se poate numi Fritzologie ticalosia astora care manaresc toate concursurile de cand au venit la primarie, vezi la Centrul de Proiecte/director si restul, arhitectul sef, gradinareasa sefa si toti parvenitii de pe filiera USR din consiliile de administratie de pe la companiile orasului. Sa nu mai pomenim de Piete, Stpt, Horticola si tot asa.

 2. Chiar mai crede cineva ca Fritz face ceva pe bune?
  Concurs cu toate detaliile decise de actualul sef la filarmonica? Pus politic de Fritz si compania din USR?
  Stim deja castigatorul, actualul manager interimar. Cine altul, doar trebuie recuperata „investitia”.
  Sa traiasca corectitudinea USR si Fritz. Deja se poate numi Fritzologie ticalosia astora care manaresc toate concursurile de cand au venit la primarie, vezi la Centrul de Proiecte/director si restul, arhitectul sef, gradinareasa sefa si toti parvenitii de pe filiera USR din consiliile de administratie de pe la companiile orasului. Sa nu mai pomenim de Piete, Stpt, Horticola si tot asa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.