Primăria Timișoara pierde procesul cu fosta conducere Horticultura SA. Dan Diaconu: Timișorenii...

Primăria Timișoara pierde procesul cu fosta conducere Horticultura SA. Dan Diaconu: Timișorenii sunt luați de proști

5
DISTRIBUIȚI

Curtea de Apel Timișoara a decis în această săptămână că demiterea consiliului de administrație de la Horticultura SA, societate în subordinea primăriei, s-a făcut ilegal. Între timp, Primăria Timișoara anunță doar că BMW-ul condus de fostul director a fost vândut, banii urmând să fie folosiți pentru achiziția de noi utilaje.

Consilierul local Dan Diaconu, fost viceprimar PNL, acuză faptul că vânzarea BMW-ului este doar un exercițiu de imagine, autoritățile demarând în același timp procedura de achiziție pentru un alt automobil, de cinci ori mai scump.

„Să luăm faptele, e cel mai corect așa: Horticultura deținea un autoturism BMW FABRICAT ÎN 2008!, deci cu o vechime de 15 ani, în stare foarte bună, după cum spune anunțul de vânzare. Un autoturism achiziționat cu mult înainte de mandatele administrației din care am făcut parte, pentru care a fost construită o întreaga telenovelă de anii ’50, cu înfierări proletare și chiaburi.


Anunțul victoriei a fost făcut zilele trecute. BMW-ul chiaburesc a fost vândut. S-a obținut pe el uriașa sumă de 7.000 de euro. Suma obținută se va folosi pentru «utilaje necesare întreținerii spațiilor verzi din orașul nostru». Toate bune și frumoase pentru cineva care nu are nici interesul, nici posibilitatea, nici curiozitatea de a verifica site-ul Horticultura (că pe sistemul de achiziții publice național S.C. Horticultura S.A. nu există, deși are obligația legală de a derula licitațiile prin sistem). Ce ne spune site-ul Horticultura? Societatea se află în proces de achiziție a unui nou automobil! Utilajele pentru întreținerea spațiilor verzi sunt de fapt o mașină – plug-in hibrid – full dotată, nouă, pentru conducerea societății. Oricine are minima curiozitate va vedea ca oricare din modelele solicitate depășește ca preț 35.000 de euro. În rezumat, i-am prostit pe timișoreni cu o telenovelă despre un autoturism cu o vechime de 15 ani pentru a achiziționa un autoturism nou cu o valoare de cel puțin 5 ori mai mare. Acest lucru se întâmplă în aceeași zi în care Curtea de Apel Timișoara a decis că la Horticultura, Consiliul de Administrație a fost demis ilegal și se vor plăti despăgubiri de sute de mii de lei (de către cine, vom vedea)”, a scris Diaconu pe pagina sa de Facebook.

În această săptămână, marți, Curtea de Apel Timișoara a întors decizia Tribunalului Timiș din dosarul privind demiterea Consiliului de Administrație al Horticultura SA. Potrivit sentinței, cauza va fi trimisă spre rejudecare Tribunalului Timiș, însă doar pentru stabilirea despăgubirilor pe care trebuie să le primească petenții. Decizia nu este definitivă, ci poate fi atacată de Horticultura SA în termen de 30 de zile.

5 COMENTARII

  1. Despăgubirile să le plătească incompetenţii de Usr-işti care l-au demis ilegal pe Drăgilă. La fel diferenţa de preţ dintre noul autoturism şi vechiul. Nu este normal ca timişorenii să plătească ilegalităţile şi hoţiile Usr-iştilor dovedite în instanţă.

  2. Fratiuerr.. Căpușele Timișoarei returns?… pf.
    Ce dor imi este sa vad nici o floare in rozelor..nici o panseluta. Ca deh ” nu sunt bani”..

    • Ironii ieftine, umor slab. Poate dacă eşti orb nu ai văzut! Oricum Usr-iştii au schimbat de la HORTICULTURĂ un HORTICULTOR CU EXPERIENŢĂ ÎN HORTICULTURĂ CU UN MECANIC CU EXPERIENŢĂ ÎN VÂNZAREA DE MUŞTAR ŞI MAIONEZĂ SÂRBEASCĂ ŞI GUMĂ DE MESTECAT!?! Usr-iştii sunt campioni în incompeteţă!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.