PSD Timiș, pregătiri pentru următoarele alegeri locale: primar transferat de la PMP...

PSD Timiș, pregătiri pentru următoarele alegeri locale: primar transferat de la PMP și discuții cu Pro România

0
DISTRIBUIȚI

Președintele PSD Timiș, Alfred Simonis, a anunțat astăzi, într-o conferință de presă, că filiala social-democrată îl va „înregimenta” pe primarul din Săcălaz, localitate aflată în apropierea Timișoarei.

„Astăzi va avea loc ședința Biroului Politic Județean în care vom discuta și transferul primarului de Săcălaz, domnul Nicu Viorel, împreună cu echipa domniei sale, viceprimar, consilieri, la PSD.


Vom aproba acest transfer astăzi, și ne dorim ca în perioada următoare să mai facem anunțuri de acest gen. Credem că acest transfer va fi de bun augur pentru Săcălaz, o localitate periurbană importantă, în primele 10 ca populație în județ. Tehnic, primarul va anunța apartenența sa la PSD, o candidatură în 2024, dar până atunci nu va semna niciun fel de adeziune, pentru a evita pierderea mandatului”, a precizat deputatul de Timiș.

De asemenea, liderul filialei va cere colegilor să-l mandateze pentru a demara negocierile cu Pro România pentru o viitoare colaborare.

„Vom discuta și despre o colaborare cu cei de la Pro România. Voi cere colegilor să mă mandateze pentru a iniția discuții de semnare a unui protocol cu Pro România filiala Timiș. Asta va însemna ruperea protocolului cu PNL, care încă există. Protocolul va însemna eventuale candidaturi comune la primăriile din județ, la Primăria Timișoara, la Consiliul Județean Timiș, și evident așteptăm propunerile celor de la Pro România pentru a parafa un astfel de protocol de colaborare. Nu în ultimul rând, mi-aș dori ca acest protocol să însemne și schimbarea majorităților în cadrul unor localități din Timiș, acolo unde acestea au fost făcute de Pro România cu alte partide decât PSD”, a mai spus Alfred Simonis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.