Război în Ucraina, ziua 253. Sute de obiecte explozive, îndepărtate din oraşul...

Război în Ucraina, ziua 253. Sute de obiecte explozive, îndepărtate din oraşul Harkov

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-361432098">

 

 

Foto: arhivă

Peste 750 de obiecte explozive au fost „îndepărtate și neutralizate” în Harkov într-o singură zi.

754 de obiecte explozive au fost „îndepărtate și neutralizate” în Harkov în ultimele 24 de ore, a anunțat Ministerul ucrainean de Interne, potrivit Sky News.

Ministerul a mai anunțat pe Telegram că salvatorii din orașul din nord-estul țării au stins trei incendii provocate de atacurile rusești de miercuri.

Două dintre incendii au fost rezultatul „bombardamentelor inamicului” în satul Dvorichna, care a fost ocupat de Rusia, dar care a revenit între timp sub control ucrainean.

În timpul misiunilor lor, salvatorii au livrat aproximativ 28 de tone de apă potabilă locuitorilor din orașele Kupyansk și Izyum, au precizat autoritățile ucrainene.

1 COMENTARIU

  1. presa noastra ne tot arata cum arunca ucrainienii in aer tancuri rusesti, de parca conteaza. „uite cum tot castiga ucraina”. castiga o pwla. isi bate zelenski ala joc de populatie si de restul lumii de n-ai vazut

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.