Război în Ucraina, ziua 263. Rușii au început retragerea din Herson acum...

Război în Ucraina, ziua 263. Rușii au început retragerea din Herson acum trei săptămâni

0
DISTRIBUIȚI

Conform serviciilor de informații britanice, armata rusă ar fi început retragerea din Herson încă din 22 octombrie. Ucrainenii au acuzat faptul că, de atunci, inamicul a distrus numeroase elemente vitale de infrastructură și a lăsat în urmă capcane cu mine și obuze neexplodate, peste 2.000 dintre acestea fiind dezamorsate în primele două zile de la eliberarea orașului.

Tocmai de aceea, autoritățile ucrainene din Herson au introdus starea de asediu și au limitat intrările și ieșirile în orașul proaspăt eliberat.

Autoritățile din orașul Herson au introdus starea de asediu care se aplică seară și noaptea pentru a asigura siguranța locuitorilor, a declarat sâmbătă, prin intermediul unui mesaj video, șeful administrației militare regionale, Iaroslav Ianoșevici.

„Sarcina noastră este de a asigura siguranța vieții dumneavoastră.


Prin urmare, suntem nevoiți să introducem starea de asediu începând de astăzi, de la ora 17.00 până la ora 8.00. Ordinul corespunzător a fost semnat de șeful administrației militare a orașului Herson”, a declarat el, potrivit CNN.

De asemenea, Yanushevich a avertizat că ieșirea și intrarea în oraș vor fi limitate pentru a permite echipelor de intervenție să demineze zona.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.