Război în Ucraina, ziua 266. Șapte milioane de persoane nu au energie...

Război în Ucraina, ziua 266. Șapte milioane de persoane nu au energie electrică

2
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1806638795">

Șapte milioane de persoane din Ucraina nu au energie electrică, anunță biroul președintelui. Ministrul britanic de Externe spune că atacurile asupra Ucrainei arată „slăbiciunea lui Putin”.

Adjunctul șefului biroului prezidențial ucrainean, Kirilo Timoshenko, spune că peste șapte milioane de ucraineni au rămas fără electricitate ca urmare a atacurilor cu rachete de marți.

Timoshenko a declarat că 15 instalații din infrastructura energetică a Ucrainei au fost avariate în timpul atacurilor cu rachete rusești, dar că apărarea aeriană ucraineană a doborât 70 din cele peste 90 de rachete trase asupra Ucrainei, notează CNN.

Atacurile cu rachete care au vizat orașe ucrainene „arată doar slăbiciunea lui Putin”, a declarat marți secretarul britanic de externe James Cleverly în timpul summitului G20 din Bali, Indonezia.

„Țintirea insensibilă a orașelor ucrainene cu mai multe atacuri bolnăvicioase cu rachete astăzi arată doar slăbiciunea lui Putin”, a declarat Cleverly: „Putin pierde pe câmpul de luptă și – așa cum am văzut astăzi la G20 – și pe plan diplomatic”.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.