România – Ungaria se joacă în sala „Constantin Jude”. Duelul contează pentru...

România – Ungaria se joacă în sala „Constantin Jude”. Duelul contează pentru preliminariile FIBA Women’s EuroBasket 2023

0
DISTRIBUIȚI
Foto: frbaschet.ro

Naţionala feminină de baschet a României joacă peste o săptămână un meci oficial important în sala „Constantin Jude”. „Acvilele” vor întâlni Ungaria în preliminariile Campionatului European din 2023.

România va fi în cantonament la Timişoara de sâmbătă, 19 noiembrie. Suporterii baschetului vor putea intra pe gratis la acest meci. Calificările FIBA Women’s EuroBasket 2023 revin în calendarul baschetbalistic internaţional după un an de pauză, cu o fereastră care mai cuprinde pentru „Acvile” şi jocul cu Islanda, de la Reykjavik, în data de 27 noiembrie, de la ora 18:30.


Din grupa României mai face parte şi Spania.

Selecţionerul Dan Calancea a convocat 12 sportive:

TÜNDE KILIN – Olimpia CSU Brașov
MIHAELA PANAIT – Agronomia București
ALINA PODAR – CSM Constanța
IOANA GHIZILĂ – Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe
ANAMARIA POP – Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe
ECATERINA ARMANU – Olimpia CSU Brașov
BIANCA FOTA – CSM Constanța
DORA ARDELEAN – CSM Constanța
BIANCA NAN – Olimpia CSU Brașov
ANAMARIA VÎRJOGHE – Esperides Kalliotheas (Grecia)
LAURA VAIDA – Rapid București
DELORA PRICOP – Olimpia CSU Brașov

Staff-ul echipei nationale este alcatuit din Dan Calancea (antrenor principal), Alina Serban (antrenor secund) si Attila Nagy (fizioterapeut) iar fosta mare jucatoare Svetlana Simion, actual secretar general-adjunct, va coordona activitatea din partea FRB.

Partida România – Ungaria, din grupa C a FIBA Women’s EuroBasket 2023 Qualifiers se dispută joi, 24 noiembrie, de la ora 18.00 (transmisă de Digi Sport), în sala „Constantin Jude”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.