S-a deschis oficial Târgul de Crăciun din centrul Timișoarei FOTO

S-a deschis oficial Târgul de Crăciun din centrul Timișoarei FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1364075696">

Târgul de Crăciun din Piața Victoriei a fost deschis oficial astăzi, evenimentul incluzând un concert TM Groove & friends. 50 de căsuțe ale comercianților îi așteaptă pe timișoreni la târgul organizat conform unui proiect arhitectural al asociației sibiene „Events for Tourism”, organizator tradițional al Târgului de Crăciun de la Sibiu.

„3, 2, 1 … și 650.000 de luminițe s-au aprins. Împreună cu copiii adunați la festivitate și câteva mii de timișoreni care au umplut Piața Victoriei am pornit iluminatul festiv și Târgul de Crăciun. Cu miros de vin fiert și scorțișoară, fanfare de sărbători și bucuria de a fi împreună. E o atmosferă minunată și plină de culori în centrul orașului, la care vă invit”, a transmis primarul Dominic Fritz.

Târgul de Crăciun din Timișoara va fi deschis până pe 2 ianuarie 2023. Conform planului anunțat de autorități, spectacole vor avea loc în fiecare weekend, în 20 decembrie și de Revelion.

Sursa foto: Facebook / Dominic Fritz

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.