SCM Politehnica are un nou antrenor principal. Tehnicianul, transferat de la o...

SCM Politehnica are un nou antrenor principal. Tehnicianul, transferat de la o altă formaţie bănăţeană

0
DISTRIBUIȚI

SCM Politehnica a anunţat în această dimineaţă numirea fostului internaţional Mihai Rohozneanu în funcţia de antrenor principal al primei echipei. Antrenorul originar din Suceava vine la Timişoara de la CSM Reşiţa, grupare care în sezonul trecut a câştigat Divizia A.

Mihai Rohozneanu (38 ani) preia postul lăsat liber de Attila Horvath după parcursul modest din elită al handbaliştilor alb-violeţi. Poli s-a înţeles cu clubul de pe Bârzava pentru ca Rohozneanu să se mute la ea.

Rohozneanu are cinci trofee în carierea de jucător, toate la Reşiţa şi Constanţa: Cupa Challenge, în trei rânduri (2007, 2008, 2009) și o Cupă a României (2010) cu UCM Reșița și Cupa României cu HC Dobrogea Sud Constanța (2018).


În ultimul sezon ca jucător (2020/2021) a devenit vicecampion național cu Potaissa Turda. La Reşiţa, cu el pe bancă, echipa a promovat în elită, dar nu a avut fondurile necesare pentru a evolua în actuala ediţie a Ligii Zimbrilor şi a rămas la nivelul eşalonului secund.

Staff-ul noului antrenor principal va fi compus din „secundul” Sorin Sărăndan, care a fost şi interimar în ultima perioadă, analistul video Alexandru Nae, kinetoterapeutul Lucian Butaș și medicul Cătălin Miu.

Mişa Rohozneanu preia postul din 1 decembrie și va fi pe banca echipei, sâmbătă, de la ora 17.00, când Poli joacă acasă cu Potaissa Turda, duel care contează pentru prima rundă a returului. Alb-violeţii sunt doar pe locul 12 în elită, cu 10 puncte.

Sunt consțient de responsabilitatea pe care o port și de așteptările pe care le au atât sportivii, cât și suporterii Timișoarei. Dorința este să scăpăm de baraj, chiar dacă din păcate programul nu ne avantajează, dar eu voi face tot ce ține de mine pentru a ne menține în Liga Națională fără baraj. Uitându-ne la rezultate, toate partidele vor fi dificile, însă le vom lua pas cu pas și vom încerca să obținem cât mai multe puncte și rezultate pozitive… Înțelegerea este valabilă până la finalul acestui sezon, la propunerea clubului, La fel mi-am dorit și eu, pentru că sunt la început de drum. Până în vară putem vedea dacă ei sunt mulțumiți de mine, dacă eu mă simt confortabil, toate acestea neavând presiunea unui an în plus de contract”, a declarat Mihai Rohozneanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.