SCM Timişoara, la primul eşec în Alpe Adria Cup. „Leii” erau deja...

SCM Timişoara, la primul eşec în Alpe Adria Cup. „Leii” erau deja calificaţi în faza următoare a competiţiei

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Leii din Banat – Baschet SCM OHMA Mozzart Bet Timişoara / Facebook

SCM OHMA Mozzart Bet Timişoara a înregistrat prima înfrângere în competiţia continentală regională la care ia parte în premieră. Deja calificaţi în sferturile Alpe Adria Cup după patru victorii succesive, „leii” şi-au permis să fie mai relaxaţi în Slovacia, unde au cedat ieri seară cu 88-95 în faţa celor de la Spisski Rytieri.

Rezultatele înregistrate pe sferturi au fost: 20-28, 24-22, 30-20, 21-18.


În această lungă deplasare bănăţenii nu au mizat pe căpitanul Laszlo Lazar.

„A fost o victorie meritată a echipei gazdă. Spisski Rytieri a arătat o mult mai mare dorinţă şi a jucat cu mult mai multă energie în repriza a doua. Cred că ne-am relaxat când am văzut că totuşi scorul nu ia proporţii, însă asta nu schimbă cu nimic meritele echipei gazdă. Noi am avut şi procentaje mai slabe comparativ cu prima repriză, în timp ce Spisski Rytieri a avut procentaje excepţionale la aruncări…”, a declarat Dragan Petricevic, antrenorul „leilor”.

„Am început foarte bine meciul, însă cred că şi-a spus cuvântul oboseala acumulată din cauza drumului lung şi a meciurilor disputate în ultima perioadă, astfel că am cedat pe final de joc. Am început foarte bine această competiţie, cu multă energie şi cu o dorință mare de a duce Timişoara cât mai sus pe plan european”, a spus şi Robert Schipor.

Timişorenii vor disputa ultima partidă din grupa D pe 14 decembrie, acasă cu KK Rogaska (Slovenia). Peste trei zile (ora 18, Digi), SCM-ul are meci în campionat pe terenul Stelei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.