Sistemul de e-ticketing al STPT, din nou funcţional

Sistemul de e-ticketing al STPT, din nou funcţional

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1328778442">

Sistemul de e-ticketing este din nou funcţional, punctele de vânzare fiind din nou operaţionale, anunţă STPT. Zilele trecute mai mulţi utilizatori semnalaseră probleme cu nefuncţionalitatea sistemului vechi din 2008. Societatea doreşte pe viitor implementarea unui nou sistem.

„Reamintim tuturor utilizatorilor serviciului public că, în conformitate cu prevederile Regulamentului de călătorie întocmit şi aprobat de către ADI-SMTT, călătoria pe mijloacele de transport se face în baza unui titlu de călătorie valabil care poate fi achiziţionat fie la punctele noastre de vânzare (abonamente, bilete pe suport de hârtie, legitimaţie de o zi) sau direct în mijlocul de transport (sms, card bancar contactless, aplicaţia 24pay sau MobilWallet).

Toţi utilizatorii serviciului public, inclusiv beneficiarii gratuităţilor, menţionaţi în Regulamentul privind facilităţile acordate unor categorii de cetăţeni şi entităţi la transportul public prestart cu tramvai, troleibuz, autobuz şi vapoare în aria de competenţă a Societăţii Metropolitane de Transport Timişoara, art.1 – art.5 (pensionari, preşcolari, elevi, studenţi, doctoranzi, beneficiarii legilor speciale şi personalul entităţilor prevăzute în regulament), au obligaţia validării titlurilor de călătorie la fiecare urcare în mijloacele de transport”, se arată în comunicatul STPT.

Călătoria fără titlu de călătorie valabil constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă contravenţională în cuantum cuprins între 300-500 lei, avertizează Societatea de Transport Public Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.