Șofer băut și fără permis, reținut de polițiști după ce a ajuns...

Șofer băut și fără permis, reținut de polițiști după ce a ajuns cu mașina pe trotuar și a rănit un pieton

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizați prin apel 112, duminică după-amiaza, puțin după ora 16:00, cu privire la faptul că pe bulevardul 16 Decembrie 1989 din Timișoara a avut loc un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

„Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat, în vârstă de 45 de ani, a condus un autoturism pe bulevardul 16 Decembrie 1989 din municipiul Timișoara, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă prin stânga sensului său de mers, a pătruns pe trotuar unde a surprins si accidentat un pieton, ulterior, intrând în coliziune cu un copac.


În urma impactului, a rezultat rănirea pietonului, un bărbat în vârstă de 42 de ani”, a transmis IPJ Timiș.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul indicând valoarea de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că acesta avea dreptul de a conduce suspendat.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul având exercitarea dreptului de a conduce suspendată și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.