Karatiştii de la Sport Record Original Timişoara, campioni la Europeanul WUKF din...

Karatiştii de la Sport Record Original Timişoara, campioni la Europeanul WUKF din Italia

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-535882374">

În perioada 3-6 noiembrie, la Florenţa, a avut loc a 12-a ediţie a Campionatului European de Karate WUKF. Sportivii de la Sport Record Original au reprezentat cu cinste Timişoara, impunându-se la categoria -85 kg prin Denis Iovescu, respectiv la minicadeţi, prin Andreea Pancu.

În total în competiţie au fost angrenaţi nu mai puţin de 1.852 de sportivi din 21 de ţări la probele de kata si kumite individual/echipe.

Denis, legitimat la Sport Record Original, membru al lotului naţional, a câştigat toate cele 12 lupte (kumite), cu adversari din Franţa, Danemarca, Anglia, Slovacia, Italia şi Scoţia. El a devenit campion european la categoria de -85 kg după ce l-a înfind în ultimul act cu 5-2 pe reprezentantul Franţei.

La categoria de minicadeţi sportiva Andreea Pancu a câştigat „pe linie” cu adversarii de talie superioară şi a cucerit de asemenea titlul continental.

Sportivii care au reprezentat cu cinste oraşul de pe Bega sunt antrenaţi de Bede Laszlo Arthur, 5 Dan, Maestru Emerit al Sportului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.