Steaua a urmat-o pe Dinamo, pe lista victimelor „Leilor din Banat”

Steaua a urmat-o pe Dinamo, pe lista victimelor „Leilor din Banat”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Leii din Banat – Baschet SCM OHMA Mozzart Bet Timişoara / Facebook (arhivă)

SCM OHMA Mozzart Bet Timişoara şi-a continuat parcursul foarte bun din acest sezon cu o nouă victorie importantă în campionat.


„Leii” nu au acuzat eşecul ori drumul lung din Alpe Adria Cup, unde sunt deja calificaţi mai departe, şi s-au impus în această seară în fieful Stelei. A fost 90-81 pentru baschetbaliştii alb-violeţi la Bucureşti.

După ce au învins acasă CS Dinamo, bănăţenii au vizitat celălalt club foarte urât de către fanii ei. CSA Steaua a câştigat primul sfert cu 21-20 apoi „leii” au preluat iniţiativa şi au încheiat repriza cu +8 pe tabelă (46-38). Sfertul 3 a fost tot al timişorenilor, care s-au distanţat la 12 puncte (66-54). Mirkovic şi-a adus colegii la 21 înainte de o relaxare de final, care a mai strâns scorul.

Cel mai bun marcator al jocului a fost stelistul Strahnija Jovanovic, cu 25 de puncte. De partea cealaltă, Eric McClellan a fost coşgheterul „leilor”, cu 17 puncte. Gajic (16 pt.), Djokovic (15), Mirkovic (13), Lazar, Schipor, Kesar (câte 8) şi Năsturescu (5), l-au urmat la capitolul reuşite pentru alb-violeţi.

Prin această victorie SCM Timişoara a ajuns la fel ca Oradea, la un record de 5 victorii din şase meciuri în Conferinţa B. Viner, 2 decembrie, de la ora 18.30, „leii” dau piept în sala „Constantin Jude” cu Athletic Constanţa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.