Suporterii timișoreni vor să reabiliteze un spațiu al clinicii de Pediatrie Bega....

Suporterii timișoreni vor să reabiliteze un spațiu al clinicii de Pediatrie Bega. Cum poţi contribui la reuşita „Acţiunii de Crăciun”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Druckeria / Facebook

Asociația Suporterilor Timișoreni „Druckeria” continuă tradiţia „Acţiunii de Crăciun”. Anul acesta fanii vor să reabiliteze un spaţiu vechi din curtea aferentă clinicii Pediatrie Bega, unitate spitalicească aflată în apropierea arenei „Ştiinţa”. Cu sprijin desigur, susţinătorii lui Poli vor să transforme locaţia lăsată de izbelişte într-un loc de joacă pentru copiii internaţi sau pentru vizitatorii acestora.

De obicei în cadrul Acţiunii de Crăciun suporterii merg în mai multe sate din judeţul Timiş şi nu numai pentru a aduce o bucurie familiilor mai puţin avute. De asemenea, fanii s-au remarcat şi prin alte acte de caritate ori alte forme de sprijin pentru comunitate, precum renovarea unui salon medical al Maternităţii Bega (în anul 2015).

În acest sfârşit de an obiectivul druckerilor e o locaţie care ţine de clinica de Pediatrie Bega. „Am stabilit deja că ”impossible is nothing” chiar e pentru noi un motto.
De aceea, anul acesta ne propunem mai mult în cadrul tradiționalei Acțiuni de Crăciun Druckeria. Ne-am propus să punem mâna pe lopeți, trafaleți și ce-o mai fi nevoie și să reabilităm un spațiu vechi din curtea aferentă clinicii Pediatrie Bega. Unitatea spitalicească se află în apropierea stadionului Știința, lângă Maternitatea Bega. În prezent spațiul este folosit ca loc de fumat și relaxare pentru cei internați în clinică.


Vrem să transformăm complet acest spațiu, să îl facem un loc de joacă pentru copiii internați în secția de Pediatrie sau pentru vizitatorii acestora, dar și un loc de relaxare pentru aparținători”, se arată pe pagina Druckeriei.

Intervenţiile pe care vor să le facă suporterii cuprind: montarea de dale de cauciuc (grosime min. 2,5 cm) și borduri cauciuc cu toate operațiunile aferente (decopertare, strat pietriș, strat nisip, strat geotextil, dale, nivelare și pantă min. 1%); reabilitarea băncilor (înlocuire tâmplărie și feronerie); amenajarea unei gropi de nisip cu jucării; realizarea unei picturi murale pe perete; amenajarea unui spațiu de joacă cu bușteni (X și 0, Moara, etc.); amenajare traseu pentru mașinuțe; amenajarea unui spațiu de refugiu (căsuță, tobogan, balansoare); montarea de signalistică (Fumatul interzis!, informații despre campania de renovare).

O listă cu materialele necesare reabilitării spațiului de joacă, precum și costurile estimate ale acestora se găseşte AICI. Suporterii cer bineînţeles sprijin în iniţiativa lor: „În cazul în care poți oferi o sponsorizare în bani sau materiale, te rugăm să ne contactezi pe adresa de e-mail membri@druckeria.ro sau la telefon +40724654387, pentru a stabili detaliile. AST Druckeria e organism juridic înregistrat în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor, putem încheia contracte de sponsorizare sau parteneriat pentru donațiile primite”.

Cei care doresc să contribuie, o pot face, fie prin donaţii, fie ca voluntari. Titularul conturilor este Asociația Suporterilor Timișoreni Druckeria, acestea fiind deschise la Raiffeisen Bank, agenția Banat
LEI – RO76 RZBR 0000 0600 1231 2108
EUR – RO29 RZBR 0000 0600 1231 2954 (Swift RZBRROBU)
GBP – RO96 RZBR 0000 0600 1779 2830 (Swift RZBRROBU)
Revolut – @seretasv1h – +40723951775 – Adrian Serețan (secretar Druckeria)

Cei care efectuează transferuri bancare sunt rugaţi să menţioneze la descrierea tranzacţiei ””.

„În cazul în care dorești să te implici fizic în reabilitarea spațiului sau ne poți pune la dispoziție cunoștințele tale în materie de tâmplărie, construcții, dar și scule sau unelte de care avem nevoie, te rugăm să completezi un scurt formular pe care îl poți găsi aici: https://bit.ly/voluntarpediatrie
Acest lucru ne ajută să ținem evidența oamenilor care ne pot ajuta la acest proiect. Îți mulțumim!”, se mai arată în iniţiativa druckerilor.

Desigur, nici în acest an, partea caritabilă a „Acţiunii de Crăciun” nu va ocoli zonele mai sărace din judeţ. Mai multe familii din estul Timişului vor fi vizitate de spiriduşii viola cu daruri, care includ, de la jucării, la alimente şi alte obiecte de uz casnic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.