Tânăr arestat după ce a jefuit doi călători din trenul Timișoara –...

Tânăr arestat după ce a jefuit doi călători din trenul Timișoara – Arad

1
DISTRIBUIȚI

rd

Polițiștii Secției Regionale de Transporturi Timișoara au reținut, sâmbătă, un bărbat în vârstă de 28 de ani bănuit de furt calificat, ulterior magistrații dispunând măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

„În fapt, în noaptea de 8 spre 9 noiembrie 2022, în jurul orei 00:10, bărbatul a pătruns într-un compartiment al trenului care circula pe ruta Timișoara – Arad și profitând de faptul că cele două persoane, care se aflau în compartiment, dormeau, le-a sustras cele două telefoane mobile, care se aflau pe măsuță, nesupraveghate, cauzând un prejudiciu de 7.000 de lei.


În urma investigațiilor efectuate de către polițiștii Secției Regionale de Transporturi Timișoara, bărbatul a fost identificat și depistat în Timișoara și a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat”, a transmis IPJ Timiș.

Ieri, magistrații au dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile. Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului și recuperării prejudiciului în totalitate.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.