Tânăr reținut de polițiști după ce a furat banii din casa de...

Tânăr reținut de polițiști după ce a furat banii din casa de marcat a unui supermarket

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Postului de Poliție Moșnița Nouă din cadrul Secției 1 Rurale Timișoara au reținut ieri un bărbat, în vârstă de 21 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

„În data de 7 noiembrie 2022, în jurul orei 20:30, polițiștii Postului de Poliție Moșnița Nouă din cadrul Secției 1 Rurale Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că, persoane necunoscute ar fi pătruns în incinta unui supermarket din localitatea Moșnița Veche, iar din casa de marcat ar fi sustras aproximativ 4.200 de lei.


În urma investigațiilor efectuate, în cursul zilei de ieri, polițiștii au depistat în municipiul Timișoara un bărbat, în vârstă de 21 de ani, bănuit de săvârșirea faptei, acesta fiind condus la sediul secției de poliție pentru audieri. Prejudiciul a fost recuperat parțial, respectiv suma de 3.685 de lei”, a transmis IPJ Timiș.

Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a tânărului și recuperării prejudiciului în totalitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.