Tehnologie nouă din domeniul construcțiilor, prezentată de CCIAT la Timișoara

Tehnologie nouă din domeniul construcțiilor, prezentată de CCIAT la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Camera de Comerț. Industrie și Agricultură Timiș organizează în 14 decembrie, între orele 11:00 și 13:30, în parteneriat cu Season House, prezentarea tehnologiei „Nidyon”,  un sistem inovativ în construcții cu performanțe superioare de rezistență termică, acustică și seismică, care va avea loc la Centrul Regional de Afaceri de pe bdul Eroilor de la Tisa.

Sistemul „Nidyon” este astăzi una din soluțiile tehnologice cele mai avansate și avantajoase în ceea ce privește timpul și costurile generale, la programele de realizare intensivă a spațiilor de locuit la nivel mondial, așa cum a demonstrat succesul obținut de răspândirea lui pe toate continentele.

Ideea de bază vine de la posibilitatea de a îmbina, în condiții avantajoase, exigențele de structură și izolație termică a structurilor de beton și a celor de cărămidă.

Obiectivul a fost atins prin realizarea unui panou prefabricat (modular) ușor, constituit dintr-o placă de polistiren expandat de densitate corespunzătoare și două plase de sârmă din oțel zincat, finalizat prin aplicarea de straturi de beton în baza unor proceduri simple.

Sistemul „Nidyon” permite realizarea elementelor constructive verticale (pereți portanți) cât și a celor orizontale (planșee) sau înclinate (acoperișuri).

Participanții vor afla care sunt avantajele de construcție și economice ale sistemului față de cele tradiționale, cum se montează elementele „Nidyon”, din ce materie primă sunt realizate, care sunt caracteristicile tehnice ale panourilor „Nidyon”, cum se proiectează și montează acestea.

Seminarul se va încheia cu o sesiune de networking și un bufet suedez iar participarea e gratuită.


Companiile interesate pot confirma participarea completând formularul de inscriere online (cciat.ro).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.