Temperaturi medii mai ridicate decât cele normale. Cum va fi vremea în...

Temperaturi medii mai ridicate decât cele normale. Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni

0
DISTRIBUIȚI
<


p>

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale în următoarele trei săptămâni, arată meteorologii în prognoza pentru perioada 21 noiembrie-19 decembrie.

Săptămâna 21 – 28 noiembrie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile sudice și sud-estice.

Cantitățile de precipitații vor fi excedentare la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile sudice, estice și centrale.

Săptămâna 28 noiembrie – 5 decembrie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, pe întreg teritoriul României.

Regimul pluviometric va avea o tendință deficitară în majoritatea regiunilor, dar mai ales în zona Carpaților Occidentali și în nordul Carpaților Orientali.

Săptămâna 5 decembrie – 12 decembrie

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile.

Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în regiunile nord-vestice și la munte, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Săptămâna 12 decembrie – 19 decembrie

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.