Thy Veils a lansat un nou single din viitorul album, „Next Forever”

Thy Veils a lansat un nou single din viitorul album, „Next Forever”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Georgiana Feidi

Unul din cele mai prolifice grupuri de muzică electronică din România, Thy Veils a lansat „Influx”, un nou single de pe viitorul album „Next Forever”, o piesă care marchează noi dimensiuni de influență compozițională conturate în jurul unor genuri precum synthwave, pop sau funk.

Dincolo de soundscape-ul eclectic piesa reușește să creeze o poartă de acces a individului către o nouă formă de conștiință. Dorința, visul și cunoașterea devin aici părți ale întregului, iar frumosul este unica formă de exprimare a vieții. „Influx” este o invitație la unitate, o celebrare în deplină armonie a lumii. Influențele de natură funk completează acest peisaj prin tonuri care adaugă mesajului acele nuanțe de veselie ce transformă pașii acestei treceri în mișcări de dans. Ritmul viu și inflexiunile vocale hipnotice dezvoltă o energie care te cuprinde cu ușurință și în sânul căreia te găsești fredonând cu frenezie pasaje de bucurie.
Din punct de vedere tematic, „Influx” descrie cel mai bine direcția spre care se îndreaptă „Next Forever”, un album ce descrie o lume deconectată de la individualitate, aflată într-o nouă stare de conștiință, unitară și indisolubilă, în care bucuria devine singura formă de înțelegere.


„Next Forever” continuă astfel această odisee futuristă începută cu albumul „Neoradiant” doar că, de această dată, viziunea creativa se îndreaptă către o explorare a unui univers în care viața devine o experiență unitară. Simțirea și gândul sunt chipuri ale aceluiași impuls care transformă omul în obiect al binelui.

Despre noul material, Daniel Dorobanțu, fondatorul grupului, declară că: „În contextul explorărilor Thy Veils, «Next Forever» este bucuria pe care ți-o dă gândul apropierii de casă. Este, compozițional vorbind, un dans pe care îl dobândești din inerție, în mod organic și pe care îl dezvolți în principiile libere ale bucuriei. Thy Veils este o călătorie în pas cu timpurile și deseori înaintea lor.”

Piesa „Influx” poate fi ascultată live și pe 18 noiembrie, în cadrul concertului pe care grupul timișorean Thy Veils îl va susține în Control Club din București.

Evenimentele live propuse de ansamblul timișorean transpun experiența personală într-o lume în care timpul și spațiul dispar deopotrivă, iar energiile universale se așază în ritmul unei singure trăiri. Maria Hojda și Mircea Ardeleanu Jr. sunt cele mai noi nume care se alătură lui Daniel Dorobanțu, fondatorul proiectului, atât în ceea ce privește activitatea live, cât și în deslușirea unor noi tărâmuri compoziționale pentru viitorul material de studio, „Next Forever”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.