Timișoara în ritmuri rock: trupa grecească 1000 mods susține un concert de...

Timișoara în ritmuri rock: trupa grecească 1000 mods susține un concert de neratat

0
DISTRIBUIȚI
1000 mods

Formația grecească 1000 mods va susține un concert la Timișoara, evenimentul fiind inclus în cadrul turneului european al trupei. Evenimentul va avea loc sâmbătă 5 noiembrie, de la ora 19 la Manufactura.

Trupa grecească 1000 mods s-a format în 20016 și a creat rapid un sunet vintage psych/stoner propriu, lansând două EP-uri în 2007 și 2009. În octombrie 2010, celebrul producător muzical american Billy Anderson (care a mai avut colaborări cu trupe ca Melvins, Fu manchu, Clutch, Neurosis sau Mr. Bungle) a vizitat Grecia pentru a produce albumul de debut al trupei, Super Van Vacation. Pentru a-și promova albumul de debut, au cântat 40 de spectacole în 15 țări din Europa, inclusiv festivaluri precum Desertfest, Up In Smoke 3, Rockwave și Lake on Fire. După două turnee europene de succes, trupa a lansat albumul Vultures, care a fost urmat mai apoi de Repeated Exposure to..

Cunoscuți pentru turneele lor necruțătoare, aparițiile legendare în festivaluri și susținuți constant de fani, 1000mods au început să fie tot mai recunoscuți internațional, fiind pregătiți pentru următorul mare pas. Anul 2020 a schimbat totul. Cel de-al patrulea album al trupei „Youth of Dissent”, produs de legendarul producător Matt Bayles (Pearl Jam, Mastodon, Isis, Soundgarden etc) a rupt continuum-ul spațiu-timp, realizând imposibilul: o călătorie în timp în glorioșii ani 90 și explozia grunge rock!

Formația grecească și-a început turneul european în data de 6 octombrie la Vilnius și înainte de orașul nostru a mai susținut recitaluri în orașe ca Riga, Helsinki, Stockholm, Oslo, Copenhaga, Dresda, Berlin, Rotterdam sau Lille și va mai susține două concerte în România pe 6 noiembrie la Cluj (Form Space) și 7 noiembrie la București (Expirat).

În deschiderea concertului de la Timișoara va evolua RoadKillSoda, din București.


Grupul a fost format în 2011 de chitaristul și compozitorul Mihnea Fereza, alături de fratele său, basistul Victor Vava Ferezan, bateristul Alexandru Ghiță și vocalistul Luna Amara Mihnea Blondariu. Prima lansare a venit în același an, „A Fucked Up Trip Gone Bad”, pe o ediție limitată pe bandă. Din 2011, formația originală a cunoscut mai multe schimbări, deoarece diferiți muzicieni s-au alăturat lui Mihnea și Victor. RoadkillSoda a făcut turnee extinse și a devenit un act live cunoscut la toate festivalurile majore din România și din regiune, precum Exit Festival, Los Almiros, Street Mode sau Rockstadt Extreme Fest. Trupa a finalizat mai multe turnee europene și a deschis pentru Slash cu Myles Kennedy, Billy Idol, Phil Campbell, Crowbar, Nick Oliveri, Therapy, Planet of Zeus, 1000Mods, Vintage Caravan, House of Broken Promises și multe altele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.