Timișorenii de la The Case au lansat un nou single realizat alături...

Timișorenii de la The Case au lansat un nou single realizat alături de producătorul italian Enrico Tiberi

0
DISTRIBUIȚI

Formația The Case a lansat melodia „After You”, care este cel de-al treilea single realizat de timișoreni alături de producătorul italian Enrico Tiberi.

Despre „After You” trupa declară că „aceasta a fost de departe una dintre cele mai provocatoare piese ale noastre, mai ales datorită structurii sale complexe și multitudinii de schimbări pe care i-am adus-o în timpul procesului de creație.


De asemenea, este una dintre cele mai lungi piese pe care le-am scris vreodată.”

În luna octombrie a acestui an, trupa a susținut un recital la Cluj în deschiderea concertului susținut de trupa ucraineană Sinpotik, în pub-ul La Țevi. Concertul a făcut parte din turneul caritabil pe care trio-ul din țara vecină l-a susținut în Europa. Prin prezența la acest eveniment The Case și-au dorit să susțină cauza de strângere de fonduri pentru familiile nevoiașe care sunt victime ale războiului ce este încă în desfășurare, nu mai departe de granițele țării noastre.

Formația The Case şi-a făcut debutul în primăvara anului 2012, iar doi ani mai târziu a lansat primul material discografic. Încă din primii ani de existenţă, The Case a fost invitată să susţină recitaluri în cadrul unor festivaluri cunoscute, iar cu cinci ani în urmă trupa a lansat materialul discografic „Own the Night”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.