Trupa timișoreană Dincolo de Ziduri a lansat videoclipul piesei „Stop joc” și...

Trupa timișoreană Dincolo de Ziduri a lansat videoclipul piesei „Stop joc” și pregătește un nou album

0
DISTRIBUIȚI

Formația timișoreană Dincolo de Ziduri a lansat videoclipul piesei „Stop Joc” și a anunțat că noul material discografic va ajunge la urechile celor îndrăgostiți de muzică în luna martie a anului viitor.

„Here it is! De departe cea mai calitativă producție a noastră de până acum, atât audio cât și video. Vă invităm să vizionați și ascultați! Stați aproape pentru că urmează și albumul în Martie 23. Mulțumim tuturor celor implicați! La maxim boxele si enjoy!”, au transmis membrii trupei.

Cu doi ani în urmă, formația  a lansat un videoclip la piesa „Hai Sus“, melodie care a câștigat primul loc în cadrul Bega Music Festival 2019.


În cursul aceluiași an, formația a mai lansat un single acompaniat de un videoclip la piesa „Lux Vincit“, iar printre aparițiile lor în fața publicului s-a numărat și cea în cadrul unui concert umanitar desfășurat la Vineri 15, unde membrii trupei au cântat în campania umanitară „Împreună pentru Anda“.

Formația Dincolo de Ziduri a luat naștere în 2009, când membrii trupei și-au propus să creeze și altfel de muzică, una pentru suflet, nu doar pentru divertisment. Membrii formației abordează în principal un stil rock, pe care îl împletesc cu diferite forme de hard-rock sau progressive rock pentru a surprinde ascultătorul prin contrastul neașteptat dintre versuri și instrumente. Formaţia timişoreană a lansat, în luna septembrie a anului 2016, primul videoclip oficial la melodia „Deschizi drumuri noi” și a susținut un concert recent la Casa Tineretului, în deschiderea celor de la Dirty Shirt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.