Un preot a găsit în cutia milei o donație anonimă de 40.000...

Un preot a găsit în cutia milei o donație anonimă de 40.000 euro

0
DISTRIBUIȚI
Parohia Sant’Agata

Un preot din Italia a găsit în cutia milei o donație anonimă de 40.000 euro. Preotul spune că este curios să afle cine a făcut donația atât de generoasă, dar îi respectă decizia de a rămâne în anonimat.

Persoana care are în grijă sacristia bisericii din Sant’Agata din Ornago, în provincia Monza-Brianza, s-a uitat în cutia milei, a găsit un plic și l-a deschis.


În plic era un cec de 40.000 de euro și un bilețel cu mesajul: „Este ofranda mea pentru restaurarea bisericii”, fără semnătură.

Don Arnaldo Mavero a povestit pentru Fanpage.it că nu se aștepta la un asemenea gest, dar nici acum nu are idee cine este donatorul generos.

Don Arnaldo s-a angajat la începutul anului să strângă fondurile necesare pentru a face restaurări la lăcașul de cult și spune că cei 40.000 de euro vor fi de mare ajutor.

„Este un gest frumos pentru că face parte din comunitatea atât de atașată de parohie și prin care anonimul își exprimă iubirea”, spune părintele Arnaldo.

Preotul spune că fiecare se implică așa cum poate: unii fac curățenie în biserică, alții îi distrează pe copii, iar alții se implică în Caritas. „Fiecare contribuie cum poate. Această persoană a decis să o facă din banii săi. Ne-am gândit mult la cine este, dar nu am reușit să ne dăm seama. Dacă această persoană a ales anonimatul, poate că ar fi corect să îi respectăm decizia și să nu cercetăm prea mult”, spune Don Arnaldo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.