USR-istul Lațcău, despre contractele societăților din subordinea primăriei cu presa: ”Ne și...

USR-istul Lațcău, despre contractele societăților din subordinea primăriei cu presa: ”Ne și înjură pe banii noștri. O să tăiem din ei. Dacă tot mă înjură să o facă din principii” UPDATE Reacția viceprimarului

6
DISTRIBUIȚI

PRESSALERT.ro a intrat în posesia a noi dovezi că administrația Timișoarei, condusă de USR-istul Dominic Fritz, și-a făcut un scop din a controla presa prin intermediul contractelor încheiate de societățile municipalității cu mass media. Vă reamintim că luna trecută am publicat o înregistrare în care primarul Fritz îi cerea fostului director de la Piețe SA, Liviu Cocean, să îi raporteze cu cine încheie contracte ”nu e OK să faceți contracte cu presa fără să știu eu.


(…) Ideea este că eu trebuie să știu despre contractele încheiate cu presa. Tele Europa Nova trebuie să știe că contractul este încheiat cu știința și cu acordul meu, că altfel ei o s-o contorizeze altundeva”.

Însă Dominic Fritz nu este singurul care gândește așa. O dovedesc o serie de mesaje pe Whatsapp trimise de viceprimarul USR Ruben Lațcău, în primăvara anului trecut, directorului de atunci de la STPT, Nicolae Bitea. Discuția a fost în perioada în care PRESSALERT.ro scria despre modul în care USR-iștii se ocupau de problema Colterm și afacerile protejaților cu compania de termoficare. ”Ai făcut ceva contract de publicitate cu Pressalert?”, l-a întrebat Lațcău pe Bitea. ”Da avem cu toată presa cu sume extrem de mici pentru recrutare personal de bord. De ce? Este vreo problemă?”, i-a răspuns directorul care i-a spus că luni îi va trimite lista cu toate contractele, PRESSALERT.ro fiind ultima publicație cu care STPT a încheiat un contract.

După ce Ruben Lațcău a primit lista, i-a scris lui Bitea ”Haha, ești de modă veche. Îi plătești pe toți. Și ne și înjură pe banii noștri”. ”Nu sunt chiar toți, dar vin la Pmt la ora 13,30”, i-a scris directorul. USR-istul l-a anunțat că ”o să tăiem din ei. Și de la tine și de la alții. Dacă tot mă înjură să o facă din principii”.

Alți directori ai unor societăți din subordinea Primăriei Timișoara au fost chestionați telefonic dacă au contracte încheiate cu PRESSALERT.ro, au confirmat mai multe surse.

Până la ora publicării acestui material, Ruben Lațcău nu a putut fi contactat pentru a-și spune punctul de vedere.

UPDATE 1 Viceprimarul Ruben Lațcău a refuzat să comenteze. ”Nu am nicio declarație de făcut pe tema asta. Mai aveți vreo întrebare pe un alt subiect. Pe subiectul ăsta nu am de făcut nicio declarație, domnu Boța. Pe subiect de administrație publică aveți vreo întrebare?”, a declarat USR-istul pentru PRESSALERT.ro.

6 COMENTARII

  1. Păi şi ăsta e subiect de administraţie publică. Se cheltuie bani publici de Primărie, ca să ne manipuleze cu presa. E administraţie defectuoasă şi coruptă, trafic de influenţă. Dar Laţcău, un nimeni de la cauciucuri, nu are de unde să ştie, că n-a făcut şcoală de administraţie publică şi nici experienţă nu avea. Banii timişorenilor sunt gestionaţi de nulităţile care conduc oraşul.

    • pai problema de data asta a fost ca din bani publici nu au reusit sa-i cumpere pe toti…ei cred ca daca au un contract de publicitate cu o publicatie, aceea publicatie nu va mai misca in fata lor….poate le merge cu unii, dar din cate se pare la pressalert nu a mers nici cu altii poate mai smecherasi

    • Aşa-i! Exemplu concret: OMUL NOU fost la PCR şi acum la USR, COMUNISTA Rodica Militaru, ,,mama” Usr-iştilor din Consiliul Local Timişoara conduce Timişoara. USR a pus un comunist să conducă Timişoara. Cred că SE ÎNTORC ÎN MORMÂNT VICTIMELE REVOLUŢIEI ANTICOMUNISTE DIN TIMIŞOARA!De aia sunt Usr-iştii mai incompetenţi, impostori, hoţi şi mincinoşi decât comuniştii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.