Veşti rele pentru o parte din clienţii Aquatim şi Colterm la începutul...

Veşti rele pentru o parte din clienţii Aquatim şi Colterm la începutul săptămânii viitoare

0
DISTRIBUIȚI

Colterm anunță întreruperea furnizării apei calde de consum, a apei reci hidrofor și a încălzirii, luni, între orele 9-17, la PT 3, „sunt planificate lucrări în rețeaua de medie tensiune”. Vor fi afectaţi consumatorii arondați străzilor: P-ța Victoriei, Piatra Craiului, Dr. N. Paulescu, în total 16 branșamente.

De asemenea, conform notificării transmise de către E-Distribuție Banat, legată de lucrările care se vor efectua la rețeaua de medie tensiune, la PT 3, casieria de pe Piatra Craiului nr.


3 va fi închisă. Compania de termoficare anunţă că plățile se vor efectua online sau fizic la casieriile de pe str Joseph Lonovici nr 4, respectiv în Iulius Mall, după următorul program: Luni – Duminică 10:00-22:00.

Aquatim are şi ea veşti proaste la început de săptămână pentru o parte din clienţi. Astfel, în săptămâna 7-11 noiembrie, între orele 9-15 se va întrerupe zilnic apa în Ianova pentru lucrări de spălare a rezervorului de înmagazinare și a rețelei de distribuție. Astfel de lucrări vor avea loc pe 7 noiembrie și în Giulvăz, unde între orele 9-15 va fi presiune redusă, precum și în Dragșina, unde pe 8 noiembrie se va întrerupe furnizarea apei în intervalul orar 8-16.

Tot luni, între orele 10-17, se va opri alimentarea cu apă în Moșnița Veche și Moșnița Nouă pe străzile Amsterdam, Viena, Monaco, Lisabona, Praga, Zagreb, Văliug, Bâlea, Primăriei, Doctor Dumitru Cristea, Tirana, Baku, Vatican, Sfânta Ana, Surduc, Vidraru, Câmpului și Bicaz pentru executarea unor legături de conductă pe străzile Politeții, Berlin, Ogorului, Câmpului, Văliug și Bâlea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.