Ziua internațională a studenților se sărbătorește la Casa Tineretului din Timișoara cu...

Ziua internațională a studenților se sărbătorește la Casa Tineretului din Timișoara cu diverse acțiuni și concert Maryliss și Cover Up

0
DISTRIBUIȚI

Anul acesta, de Ziua internațională a studenților, mâine 17 noiembrie, Fundația Județeană pentru Tineret Timiș propune un program de activități care îmbină învățarea, implicarea și socializarea în Casa Tineretului.

Programul începe la ora 16:00, cu un atelier pe tema participării tinerilor. De la 18:30, participanții vor fi implicați într-un focus grup în care se vor discuta și dezvolta propuneri pentru Strategia de Tineret a Municipiului Timișoara, pentru care FITT colectează nevoile tinerilor în această perioadă.


După cină, de la 20:30, vor concerta în foaierul Casei Tineretului Maryliss & Cover Up, seara încheindu-se cu o petrecere pentru toți cei prezenți.

Pentru participarea la activitățile din program, tinerii sunt invitați să completeze acest formular.

Maryliss și formația Cover Up a filmat la începutul acestui an,un clip care este un cover după piesa „Changing” (Sigma featuring Paloma Faith), înregistrarea fiind făcută în cadrul unui concert care a avut loc În Spatele Casei (Casa Tineretului) din Timișoara. Videoclipul a fost realizat de Happy End Studio, iar mixul și masterul de către Silviu Dan Iliescu.

La sfârșitul lunii octombrie Maryliss și Cover Up au susținut un concert în cadrul aniversării a 20 de ani a existenței Centrului Cultural German din Timișoara în cadrul unui eveniment care a avut loc la Pavilionul ISHO.

Maryliss a absolvit Școala Populară de Artă din Drobeta Turnu Severin și s-a stabilit mai apoi la Timișoara, făcându-se remarcată la diverse evenimente și concursuri muzicale, printre care s-a numărat și „Vocea României” în 2016, unde a ajuns până în faza semifinalelor. Pe numele ei adevărat Maria Avramescu, solista a lansat mai multe piese și pregătește albumul de debut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.