Accident între o maşină şi un microbuz în vestul ţării UPDATE Cinci...

Accident între o maşină şi un microbuz în vestul ţării UPDATE Cinci victime transportate la spital

0
DISTRIBUIȚI

Un nou accident în vestul ţării în acest weekend.


Un autoturism a intrat în coliziune cu un microbuz pe raza oraşului Pecica, în judeţul Arad. Pompierii şi mai multe echipaje de salvare au intervenit.

Accident rutier fără descarcerare în orașul Pecica (DN 7 sub podul de la A1), în care au fost implicate un autoturism în care se aflau cinci persoane și un microbuz în care se aflau opt persoane.

Intervine Detașamentul de Pompieri Arad cu un echipaj SMURD TIM și o autospecială pentru transport personal și victime multiple. În sprijinul echipajelor intervin şi două echipaje SAJ și SVSU Pecica cu o autospecială de stingere.

UPDATE

În urma evaluării medicale au fost transportate la spital cinci victime, astfel: SMURD TIM Arad a transportat un adult și un minor ( cod galben medical); un echipaj SAJ a transportat un adult și un minor (cod galben medical), iar un echipaj SAJ a transportat un adult (cod galben medical).

Restul persoanele implicate în accident nu necesită transport la spital. Pompierii voluntari ai SVSU Pecica au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.