Accident în lanț în apropiere de Timișoara, patru copii au ajuns la...

Accident în lanț în apropiere de Timișoara, patru copii au ajuns la spital UPDATE Cum s-a produs accidentul FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Accident în lanț în această seară, în jurul orei 19:00, pe șoseaua dintre Timișoara și Parța. În cele trei autoturisme implicate se aflau în total opt persoane, iar șase dintre acestea, între care patru copii, au fost transportate la spital.

„Am fost solicitați să intervenim pentru asigurarea măsurilor PSI și de prim-ajutor în urma unui accident rutier produs pe raza comunei Parța. La locul evenimentului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului 2 Timișoara  cu o autospecială de primă intervenție și comandă și două echipaje SMURD. În sprijinul lor au intervenit patru ambulanțe SAJ. Șase victime (doi adulți și patru copii) au fost transportate la spital, conștiente și cooperante”, a transmis ISU Timiș.

UPDATE „Un bărbat în vârstă de 40 de ani a condus un autoturism pe DJ 593 dinspre Parța spre Timișoara, iar la un moment dat s-ar fi angajat în efectuarea unei depășiri neregulamentare acroșând un autoturism care se deplasa în aceeași direcție de mers și l-a scos în afara părții carosabile, iar ulterior a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un autovehicul care se deplasa regulamentar, condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani.


În urma impactului, patru minori și doi adulți au fost răniți și transportați la spital. Nu a fost nicio victimă în autoturismul care a părăsit partea carosabilă. Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și continuă cercetările pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului”, a transmis IPJ Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.