Alice Francis promovează frumusețile Banatului. Solista a lansat un videoclip filmat la...

Alice Francis promovează frumusețile Banatului. Solista a lansat un videoclip filmat la castelul Nikolici

0
DISTRIBUIȚI

Castelul Nikolici de la Rudna, construit în anul 1780, este promovat în noul videoclip al solistei Alice Francis numit „Shoot Him Down!“, melodia cuprinzând scene din cadrul recitalului susținut în curtea conacului bănățean care are o istorie zbuciumată.

Maria Radermacher (mama solistei Alice Francis) împreună cu soțul ei Willie a cumpărat și a restaurat acest castel în 2002, care a fost transformat de comuniști în subunitate de grăniceri și chiar sediu CAP.

Solista s-a născut în Timișoara dintr-o mamă care a trăit la Ghiroda și un tată care provine din Tanzania. A părăsit România la vârsta de cinci ani și a îmbrățișat o carieră muzicală, lansând în 2012 albumul de debut, „St. James Ballroom”. De-a lungul anilor, Alice Francis a concertat de mai multe ori în Timișoara, iar în vara acestui an a lansat cel de-al treilea album, „Club Noir”.


În acest an artista a colaborat la coloana sonoră a serialului german „Eldorado KaDeWe” (unde Alice Francis a interpretat un mini-rol și melodia „Was soll Euch stören”)și  a câștigat premiile televiziunii germane, Deutschen Fernsehpreis 2022, iar în luna septembrie  a susținut un concert la castelul Nikolici din Rudna.

În luna noiembrie a acestui an Alice Francis a susținut un concert la Sala Radio din București unde a fost acompaniată de trupa sa, formată din Martin Gruca, Chul-Min Yoo și Alexander Bisch. și de Big Band-ul Radio dirijat de Simona Strungariu. Pentru anul viitor, Alice Francis pregătește un turneu european de lansare a celui mai recent album al ei care va avea loc în luna mai, până acum fiind anunțate recitaluri în Franța, Marea Britanie, Belgia, Olanda și Germania.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.