Autocar răsturnat în vestul țării. A fost activat planul roșu de intervenție,...

Autocar răsturnat în vestul țării. A fost activat planul roșu de intervenție, echipaje de urgență din două județe în alertă UPDATE 2 Nouă persoane au ajuns la spital FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Accident de circulație în această seară, pe DJ 792C, la ieșirea din localitatea arădeană Cuied către Buteni. Un autocar în care se aflau 33 de persoane s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Accident rutier (autocar răsturnat în afara părții carosabile) în județul Arad, la ieșire din localitatea Cuied catre localitate Buteni.
Posibil 33 de victime. Este activat planul roșu de intervenție. Intervin forțe și mijloace ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vasile Goldiș al județului Arad cu: o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o autospecială pentru descarcerare, o autospecială pentru transport personal și victime, un echipaj SMURD TIM, 10 SMURD B2, cu sprijin SAJ (o ambulanță C și nouă ambulanțe tip B). Din ordinul IGSU, ISU Timiș a dislocat trei ATPVM și trei EPA tip B”, a transmis ISU Arad.

Toate cele 33 de persoane s-au evacuat din autocar și nu sunt persoane încarcerate. Din primele informații există cinci victime, care necesită îngrijiri medicale. Autocarul este răsturnat pe partea stângă, într-un șanț cu o adâncime de un metru, ai mai transmis pompierii.

UPDATE ISU Arad a transmis că, până la această oră, „șapte victme au fost preluate de către echipajele medicale și transportate la spital. Toate cele șapte victme sunt conștiente și cooperante. Continuă evaluarea”.

Intervenția este în desfășurare, vom reveni cu amănunte.

UPDATE 2 „În urma evaluării medicale de la fața locului, nouă victime au fost transportate la spital, conștiente și cooperante, trei persoane s-au deplasat către domiciliu cu mijloace proprii, iar restul persoanelor sunt transportate la Primăria Buteni într-o sală de ședințe.


Începând cu ora 20:40 încetează Planul Roșu de Intervenție”, a transmis ISU Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.