Bărbat reținut de polițiști după ce a încălcat ordinul de protecție care...

Bărbat reținut de polițiști după ce a încălcat ordinul de protecție care nu-i permitea să se apropie de soție și copii

1
DISTRIBUIȚI

La data de 12 decembrie 2022, poliţiştii Secţiei 1 Rurale Timișoara au reținut pentru 24 de ore, un bărbat în vârstă de 33 de ani, pentru săvârșirea infracțiunii de „încălcarea ordinului de protecție”.

„În urma verificărilor efectuate a reieșit că, în data de 9 decembrie 2022, Judecătoria Timișoara a emis un ordin de protecție împotriva bărbatului, în vârstă de 33 de ani, pentru o perioadă de 6 luni, acestuia fiindu-i interzis să se apropie de soție și de copiii acestora la mai puțin de 100 de metri.


În data de 12 decembrie 2022, în jurul orei 11:17, bărbatul a încălcat ordinul de protecție, revenind la locuința comună, din localitatea Vucova, județul Timiș”, a transmis IPJ Timiș.

Având în vedere cele constatate, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de „încălcarea ordinului de protecție”, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș.

Oamenii legii încurajează victimele violenței domestice să se adreseze autorităților.

„Nimeni nu are dreptul de a te abuza fizic, sexual sau emoţional! Dacă violenţa fizică s-a produs, mergi la Serviciul medico-legal în maxim 48 de ore de la producerea agresiunii pentru constatarea acesteia şi eliberarea unui certificat medico-legal. Cu fiecare împăcare, violenţa va deveni tot mai mare! Copiii, prin simplul fapt că sunt martori la violenţă, vor fi afectaţi pe planul dezvoltării fizice si psihice. Traumele suferite sunt ireversibile!”, au transmis polițiștii.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.