Bilanț la CJ Timiș. Câți bani au fost alocați în acest an...

Bilanț la CJ Timiș. Câți bani au fost alocați în acest an spitalelor din județ pentru achiziția de aparatură

0
DISTRIBUIȚI

Spitalele din Jimbolia, Sânnicolau Mare, Făget, Lugoj și Deta, care se află în subordinea orașelor și municipiilor din județul Timiș, au primit în acest an aproape 1,1 milioane de lei de la Consiliul Județean Timiș din fonduri publice. Sumele primite, nerambursabile, au fost destinate pentru achiziționarea unor noi echipamente medicale, pentru a facilita accesul mai rapid la servicii medicale de calitate, în toate zonele județului.

Spitalul Orășenesc „Dr.


Karl Diel” din Jimbolia a primit 240.000 de lei, cu care a cumpărat un videoureteroscop flexibil performant, cu componentele aferente, iar cei 200.000 de lei destinați Spitalului Orășenesc Sânnicolau Mare au fost folosiți pentru dotarea acestuia cu o sondă cord, ECG (IEC Field upgrade), electrocauter și un aparat de litotripsie pneumatic.

Spitalul Orășenesc Făget a cheltuit 168.000 de lei pentru un defibrilator cu monitor, radiocauter cu electrozi și pensă bipolară, electrocardiograf, monitor fetal, negatoscop standard dublu, o lampă examinare cu halogen și un lavoar aseptic monopost iar cel din Deta a cumpărat un turn laparoscopic full HD, o hotă microbiologică MSC800, un holter EKG și un monitor fetal. Spitalul din Lugoj a întrebuințat cei 256.000 de lei primiți pentru cumpărarea a șase nebulizatoare, un audiometru de diagnostic și lămpi scialitice de operații. Spitalele au înaintat documente justificative pentru cheltuielile efectuate din sumele alocate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.