Casa de discuri timișoreană Psihodrom Records lansează cea de-a patra compilație dedicată...

Casa de discuri timișoreană Psihodrom Records lansează cea de-a patra compilație dedicată muzicii electronice contemporane

0
DISTRIBUIȚI

Casa de discuri timișoreană Psihodrom Records anunță lansarea celei de-a patra compilații realizată de artiști ai muzicii electronice contemporane. Aceasta conține douăzeci și două de piese, poate fi ascultată și descărcată gratuit online începând din seara zilei de 21 decembrie pe canalul Bandcamp al casei independente de discuri fondată în orașul nostru.

Evenimentul oficial de lansare va avea loc astâzi 21 decembrie de la ora 20 la Mononom iar compilația cuprinde melodii ale artiștilor Makunouchi Bento, o_b_i_e_c_t feat.


Gabriel Almași, Kaius Leppah, Tot Răul Spre Bine, Mr. Finch, Dubik, G. Robotel, Doctorul Sinteză, Lemarian w. Bürger, Vlaicu Golcea, Bread & Butter – Sandru, Grav, Alex Halka, XHL, Laniard, Mighty Boogie, V.A.G., We Are Creepz, 150 Stoka, Newgotti, PA RO LA și Somesan.

Anul acesta casa de discuri timișoreană a lansat și albumul lui Vlaicu Golcea, coloana sonoră „Alter (OST)”. Compozitorul s-a dedicat mai ales compoziției muzicii de scenă, film și instalații multimedia, fiind unul dintre cei mai activi și cunoscuți artiști crossover ai generației sale. Artistul este prezent de aproape 30 de ani în ariile de confluență ale artelor performative și al Underground-ului (inclusiv în afara rețelelor sociale la modă), aflat în perpetuă căutare de noi experimente și de întâlniri artistice interdisciplinare.

Casa de discuri timișoreană Psihodrom Records a lansat câteva albume care s-au bucurat de un ecou pozitiv din partea celor care sunt îndrăgostiți de sound-urile muzicii electronice și a inițiat și o serie de evenimente în diverse locații din Timișoara și nu numai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.