CCIAT, misiune economică la Viena și Praga. Ziua națională a României, celebrată...

CCIAT, misiune economică la Viena și Praga. Ziua națională a României, celebrată chiar în Austria

0
DISTRIBUIȚI

Cu prilejul Zilei Naționale a României, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș a organizat o festivitate specială, pentru a marca apropierea datei la care orașul Timișoara preia titlul de Capitală Europeană a Culturii.


Aceasta a avut loc la Casa Românească din Viena, unde a fost intonat imnul României și s-au servit mâncăruri tradiționale românești iar la desert, un tort tricolor. Totodată, cele mai frumoase și autentice costume populare specifice zonei din care provin companiile participante au fost premiate.

Festivitatea a avut loc în cadrul unei misiuni economice de sfârșit de an pe care CCIAT o organizează de două decenii, și care, în acest an, s-a desfășurat între 30 noiembrie și 4 decembrie la Viena și la Praga, unde a fost prezentă o delegație condusă de președintele Florica Chiriță, din care au mai făcut parte membri ai consiliului de conducere, firme membre, dar și companii din Rădăuți, Deva, Oradea, Lugoj și Buziaș. Programul a inclus întâlniri individuale de afaceri pe domeniile de interes ale firmelor participante, pe baza unui program prestabilit. Au fost vizitate și cele mai importante obiective turistice şi pieţele de Crăciun din cele două capitale. La Praga, delegația a avut o întâlnire cu Alexandru Aionițoaei, reprezentantul Enterprise Ireland la Biroul Praga, organizația care a oferit anul acesta firmelor timișene participarea în condiții de gratuitate la Global Health Forum și Târgul de Agricultură de la Dublin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.