CJ Timiș pregătește terenul pentru conectarea comunelor Moșnița Nouă și Ghiroda. Ce...

CJ Timiș pregătește terenul pentru conectarea comunelor Moșnița Nouă și Ghiroda. Ce pas a fost făcut

0
DISTRIBUIȚI

Președintele Consiliului Județean Timiș a anunțat că a fost făcut un pas important pentru o mai bună conectare între comunele Moșnița Nouă și Ghiroda, parte din varianta de ocolire a Timișoarei.

„Am semnat, la Moșnița, în cadrul unei întâlniri cu primarul, viceprimarul și consilierii locali, proiectul de hotărâre pentru solicitarea drumului comunal Moșnița Veche – Ghiroda.


Au existat provocări birocratice mari, dar iată că e posibilă acum trecerea acestui drum în patrimoniul Consiliului Județean. Realizarea studiului de fezabilitate și proiectul tehnic vor reprezenta o prioritate în perioada imediat următoare. Pentru Consiliul Județean, comuna Moșnița Nouă este un punct vital al zonei metropolitane. Am finalizat de curând extinderea la patru benzi a DJ592, drumul care leagă Moșnița de Timișoara, tranzitat zilnic de mii de oameni care lucrează, merg la cumpărături sau își duc copiii în Timișoara. Avem acum un drum civilizat, cu sensuri giratorii, piste de biciclete, trotuare, dar și iluminat public pe întreg traseul. În plus, Consiliul Județean finanțează în centrul localității Moșnița Nouă un parc tematic în miniatură, proiect care îmbină progresul tehnologic cu promovarea turismului la nivelul Timișului. Am încredere în dezvoltarea comunei și sprijin în continuare investițiile în această parte a zonei metropolitane”, a transmis Alin Nica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.