Clinica de Chirurgie Vasculară de la Spitalului Județean din Timișoara, premiată la...

Clinica de Chirurgie Vasculară de la Spitalului Județean din Timișoara, premiată la „Romanian Healthcare Awards”

0
DISTRIBUIȚI

Colectivul Clinicii de chirurgie vasculară a fost premiat cu Diploma de excelență la categoria Campania Medicală a Anului pentru campania „Prevasc”, în cadru festiv, la București, în finala „Romanian Healthcare Awards”.

„«Prevasc» s-a înființat la inițiativa dr. Mircea Popițiu și este singura platformă online de prevenție vasculară. Prin intermediul acesteia se dorește realizarea unei conexiuni între pacienții vasculari din România, medicii care tratează boala vasculară, clinici și companii farmaceutice, pentru a crea ceva ce, din păcate, nici o instituție publică nu a reușit până acum, și anume: registre naționale care să ofere informații clare, compacte și ușor accesibile despre tot ce înseamnă patologia vasculară, în scopul de a genera mecanisme prin care să fie redusă rata decesului de cauza vasculară și a amputațiilor din România, idee susținută de prof.


dr. Mihai Ionac”, a transmis Spitalul Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu” din Timișoara.

„Clinica de Chirurgie Vasculară din Timișoara este singura clinică de acest fel din vestul țării. Cu un număr limitat de paturi, raportat la volumul de muncă, reușim anual să tratăm peste 1.300 de pacienți, cu realizarea a mai bine de 2200 de intervenții atât de chirurgie deschisă cât și de chirurgie endovasculară. Suntem onorați de premiul primit și sperăm să reușim în continuare să acordăm servicii medicale de înaltă calitate pacienților care ni se adresează, a declarat dr. Andreea Rață, șeful clinicii.

„Felicit echipa Clinicii de chirurgie vasculară a SCJUT și le doresc extinderea secției pentru a putea trata și mai mulți pacienți, având în vedere rata mare de mortalitate prin bolile cardiovasculare”, a transmis managerul SCJUT, dr. Sorin Barac.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.