Colibe improvizate aproape de centrul Timişoarei, dărâmate după o acţiune a poliţiştilor...

Colibe improvizate aproape de centrul Timişoarei, dărâmate după o acţiune a poliţiştilor locali

0
DISTRIBUIȚI

În urma sesizărilor, poliţiştii locali au acţionat azi dimineaţă în zona căii ferate de lângă Piaţa 700 din Timişoara. Două persoane au fost depistate şi predate serviciului de asistenţă socială, în timp ce colibele improvizate au fost demolate şi gunoiul strâns în jurul acestora a fost strâns de echipele de la salubrizare.

Colibele şi oamenii străzii locuiau în zona rambleului de cale ferată de lângă piaţă, cu foarte multe deşeuri strânse în jur.


În cadrul acțiunii din această dimineață au fost depistate două persoane, din Timișoara, care au fost predate pentru luarea în evidență și acordarea de sprijin Direcției de Asistență Socială a Municipiului Timișoara.

De asemenea, a fost solicitat ajutorul echipelor de salubrizare din cadrul Retim pentru a igieniza zona. Polițiștii locali au identificat și au luat măsurile legale, anul acesta, în alte 19 situații de acest gen, în care au fost identificate locații cu adăposturi improvizate de persoane fără adăpost, în zone precum Demetriade, Dâmbovița, Ion Ionescu de la Brad, Calea Torontalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.